Procool 1011 je univerzalna mikroemulzija mineralne osnove, namenjena za brušenje in mehansko obdelavo legiranih in nelegiranih jekel ter sive litine. Zagotavlja visoko stopnjo bakteriološke zaščite, velik čistilni efekt ter korozijsko zaščito.
 
 
Procool 1022 je mikroemulzija mineralne osnove, namenjena za mehansko obdelavo (struženje, rezkanje, vrtanje in žaganje) sive litine, nizko in visoko legiranih jekel, ter še posebej aluminija. Poleg visoke bakteriološke zaščite, proizvod odlikuje tudi velik čistilni efekt majhen iznos z odrezki.
 
 
Procool 1024 je robustna mikroemulzija mineralne osnove, namenjena za mehansko obdelavo (struženje, rezkanje, vrtanje in žaganje) sive litine, legiranih in ogljikovih jekel ter barvnih kovin. Bakteriološka zaščita, čistilni efekt in korozijska zaščita zagotavljajo, da bo proizvod imel dolgo življensko dobo.
 
 
Procool 1026 je mikroemulzija mineralne osnove, namenjena za najzahtevnejše tipe mehanske obdelave (struženje, rezkanje, vrtanje in žaganje), kjer se zahteva visoko kvaliteto obdelanih površin, povišane režime dela in dolgo življensko dobo orodja. Namenjena je obdelavi sive litine, legiranih in ogljikovih jekel ter zlitin aluminja. Poleg visoke kvalitete obdelave, proizvod zagotavlja visok čistilni efekt ter visoko stopnjo korozijske in bakteriološke zaščite.
 
 
Procool 2011 je sintetična emulzija, transparentne barve, na bazi estrskih aditivov, namenjena za mehansko obdelavo (struženje, rezkanje,…) visoko legiranih jekel ter Al zlitin. Proizvod se odlikuje z visoko stopnjo korozijske in bakteriološke zaščite, ter dobrim čistilnim efektom.
 
 
 
Procool 2022 je sintetična emulzija, namenjen za brušenje različnih materialov, kot so siva litina ter nizko in visoko legirana jekla. Dober čistilni efekt, visoka stopnje korozijske in bakteriološke zaščite, dajajo garancija za čisto delovno okolje in dolgo življensko dobo polnitve.